Terugkijken: Webinar Huis voor Klokkenluiders "Melden anno 2022: nog steeds een riskant avontuur"

Op dinsdag 6 december organiseerde het Huis voor Klokkenluiders het Webinar “Melden anno 2022: nog steeds een riskant avontuur”. Heeft u niet kunnen deelnemen? Bekijk dan hier het webinar.  

Dagelijks kunnen we via diverse media kennisnemen van misstanden binnen organisaties. Maar wat schuilt daarachter? En wat als je daar zelf mee te maken krijgt? Hoe ga je daarmee om en wat kan het Huis voor Klokkenluiders daarbij doen?

In de Week van de Integriteit biedt het Huis voor Klokkenluiders een kijkje achter de schermen. We gaan daarbij níet in op individuele zaken, maar schetsen wel een beeld van de patronen die we zien, onze onderzoekstaak én hoe men kan zorgen voor een goed lopend meldproces. We sluiten af met de laatste ontwikkelingen rond de voorliggende nieuwe klokkenluiderswet.