Vijf jaar Huis voor Klokkenluiders: Huis lanceert IntegriteitsWijzer

Vandaag bestaat het Huis voor Klokkenluiders vijf jaar en lanceert het Huis de IntegriteitsWijzer voor organisaties.

De IntegriteitsWijzer is een gratis online tool waarmee (medewerkers van) grotere organisaties met een aantal gerichte vragen gemakkelijk en toegankelijk beeld krijgen van het integriteitsbeleid van hun organisatie.

Het invullen van de vragen levert een op maat gericht praktisch intern integriteitsrapport op, dat ook binnen de eigen organisatie kan worden gedeeld. Door helpen inzichtelijk te maken op welke punten een organisatie goed of minder goed scoort, biedt het Huis voor Klokkenluiders aan werknemers en werkgevers een extra instrument voor de versterking van de integriteit in hun organisatie.

Bekijk de IntegriteitsWijzer.